Sala Pigment - Expo Borja Altozano

ES

CAT

ENG

BORJA ALTOZANO

 

Nascut al 1977, pintor i escultor.

Ha passat per diferents moviments artístics, des de la figuració a l'abstracció poètica.

Borja Altozano, compta amb més de 30 exposicions per tot el territori nacional i també a l'estranger.

Llicenciat en Belles Arts al 2003 i abans estudiant a l'Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo i l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic, desenvolupa actualment un treball d'investigació pictòrica sobre els límits de la comunicació plàstica enfrontant la figuració i l'abstracció.

Tal com ell mateix diu: La forma no és més que una excusa per poder establir un diàleg obert sobre la importància de la pintura a la historia i com a mitjà d'expressió i comunicació dintre del que s'entén com a coneixement aportat a la societat.

Dintre del discurs teòric, la plasticitat de la seva obra plena de matisos, textures i un gran contingut social i polític, ens fa reflexionar sobre el fet de la impremta de pintura o material sobre un suport.

Què és la pintura, per què la pintura no ha mort i quina evolució dintre de la societat actual ens a de portar.

Aquestes són algunes de les preguntes que l'Artista en formula.

 

Per poder veure la seva obra: borjaaltozano.com

 

Per poder compra obra: http://www.fomentarte.es/artistas/pintura/179

La mostra que ens presenta a la Sala Pigment, són els darrers treballs sobre la gran crisi que pateix Espanya des de 2007.

Grans formats treballats amb ràbia, sense fer servir pinzells, plens de textures i amb un gran contingut polític, on fa servir inquietants figures que aglutinen el caos controlat de la pintura amb l'experimentació de la taca.

Una visió vulgar sobre la societat, sense pretendre buscar detalls o elements especials que tapin l'autèntic sentit del què pateix; la gent normal, la gent del carrer.

Centre de Desenvolupament Artístic Pigment. Carrer Bruguera, 129. 08370, Calella. Barcelona. Spain.

639490607 636608343

escolapigment@gmail.com

 

Developed By: bCad

Copyright © All Rights Reserved